Missie en Visie - Kayra Zorg en Welzijn
15938
page-template-default,page,page-id-15938,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
shutterstock_52120990-2

MISSIE EN VISIE

Onze Missie

Onze missie is het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten, in alle aspecten van hun dagelijkse leven, op een manier waarbij de cliënt zich thuis voelt. Kayra Zorg wil de zelfredzaamheid van cliënten in stand houden en waar mogelijk vergroten. De deskundige begeleiding van onze ervaren medewerkers draagt daar aan bij. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het ondersteunen van mensen met allerlei beperkingen, met diverse achtergronden. Daarnaast zijn medewerkers van Kayra Zorg gespecialiseerd in het helpen van mensen met een Turkse, Arabische en Perzische achtergrond, cultuur en religie, die op zoek zijn naar passende zorg.

Onze Visie

Het is de visie van Kayra Zorg dat we de kwaliteit van leven van onze cliënten kunnen verbeteren door het dagelijks leven goed te organiseren en kansen te benutten om in de samenleving actief te zijn. Dit organiseren wij samen met onze cliënten en wettelijk vertegenwoordigers. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht leeftijd, religie, geslacht, met of zonder beperking, als volwaardig burger kan deelnemen aan de maatschappij. We werken aan een zo groot mogelijke integratie van cliënten in de samenleving.