Dagbesteding | Wie zijn wij | Kayra
15343
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15343,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
header_over_ons

WIE WIJ ZIJN

shutterstock_52120990

ONZE ORGANISATIE

Kayra Zorg & Welzijn verzorgt dagbesteding voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij bieden passende zorg en activering aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht (culturele) achtergrond.

Meer weten?  Klik Hier

shutterstock_229624522-verkleind

MISSIE EN VISIE

Onze missie is het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten, in alle aspecten van hun dagelijkse leven, op een manier waarbij de cliënt zich thuis voelt.

Meer weten?  Klik Hier

IMG_9998

SAMENWERKING

De juiste contacten voor samenwerking met andere organisaties. Om cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden werkt Kayra Zorg, daar waar mogelijk, samen met organisaties die betrokken zijn bij de zorg voor de cliënt.

Meer weten?  Klik Hier

IMG_9883

CLIËNTENRAAD

Waar de cliënt centraal staat dient er ook inspraak te zijn door de cliënt. Onze cliëntenraad is een onafhankelijke raad voor cliënten, familieleden en/of vertegenwoordigers van cliënten die hulp of begeleiding krijgen via of bij Kayra Zorg.

Meer weten?  Klik Hier

IMG_0043

KLACHTENCOMMISSIE

Ondanks dat directie en personeel van Kayra Zorg er alles doen om in het belang van cliënten zo goed mogelijk te organiseren en communiceren, kan het toch voorkomen dat niet alles naar wens verloopt.

Meer weten?  Klik Hier