Wie zijn wij - Kayrazorg
15311
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15311,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
header_over_ons

WIE WIJ ZIJN

q
ALBERT P. DAVID
q
MAGDALENE TREVISO
q
LUCA ANDRANI
q
TARA HORACE

WIE ZIJN WIJ?

Kayra Zorg & Welzijn verzorgt dagbesteding voor jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Wij bieden passende zorg en activering aan mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht (culturele) achtergrond.Bij Kayra Zorg staat de cliënt centraal. Alle door ons aangeboden activiteiten zijn er op gericht om naar vermogen deel te nemen aan de samenleving. Kayra Zorg opende haar deuren in 2009 in het centrum van Tilburg. Doordat we sterk groeiden zijn we in 2010 verhuisd naar Tilburg West.

ONZE ZORG

Elke cliënt van Kayra Zorg heeft een eigen zorg- en ondersteuningsplan. Dat plan wordt samen met de cliënt (of zijn wettelijk vertegenwoordiger) opgesteld, met haalbare en meetbare doelen. Samen met ouders, verzorgers en begeleiders van de cliënt kijken we wat de omgeving kan doen bij het zo goed mogelijk begeleiden van de cliënt. Naast een luisterend oor tonen wij interesse in de belangen van de zorgvrager. Al onze activiteiten zijn afgestemd op de mogelijkheden en kwaliteiten van de cliënt en het netwerk dat hij om zich heen heeft. In de aanpak wordt rekening gehouden met de beperking.